A gollingi vízesés

Semmit nem tudtam róla a korábbiakban. De tényleg seeehhheeemmmiit. És mégis megnyugtatott a létezése, hogy van. Minő szerencse.

Utólag utána olvasva az interneten csak annyi lép meg, hogy van róla YouTube video.

… De mégis hogy kerültem oda?

Nos, elraboltak. Óra után még nem tudtuk, hogy mit is kezdjünk magunkkal (volt egy gyenge ötletem, hogy menjünk a botanikus kertbe), így gondoltam N.-el tartok, akinek határozott szándéka volt kávét inni (majd kávé után jöhet a kert). Ez meg így tetszett. A szállásra menni nem akaródzott, lehet úrihölgyesen kávéházban is tanulni. Meglett a kávézó, a hosszú kávé is, mire jött a telefon, hogy N. egyik csoporttársa úton van felénk kocsival, mi lenne ha megmutatna nekünk egy vízesést. Valahogy nem találtunk kivetnivalót az ötleten (és valahogy a kertbe se akaródzott már menni). Így aztán autóba ültünk, kb egy órán keresztül autóztunk, majd megérkeztünk, a továbbiakban meg ámultunk (illetve a tegnapi túra miatt nyögtünk néha).

Több ilyen program kellene a lelkemnek. Jó volt, feltöltődtünk és láss csodát, nincs kedvem németet tanulni, pedig ez kulcsfontosságú az ilyen vidéken.

De…

…mégis mi a pék az a partizip II??!!

Hozzászólás